انتصاب دکتر نادر توکلی به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۸ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر نادر توکلی را به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب نمود.

جناب آقای دکتر نادر توکلی
عضو محترم هیأت علمی

با سلام و احترام
      نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود در راستای تحقق برنامه‌ها و اهداف دانشگاه، با بهره‌گیری            از ابزارهای نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه مدیران و کارکنان خدوم آن معاونت در انجام اقدامات ذیل اهتمام ورزید:
  1. نظارت بر حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل‌های حوزه ستادی معاونت درمان در موسسات درمانی تابعه
  2. هماهنگی با معاونت آموزشی و بهداشتی در خصوص بیماران سرپایی و بستری مراکز آموزشی و درمانی به گونه‌ای که موجب اختلال و یا کاهش در امر آموزش فراگیران نشود.
  3. برنامه‌ریزی در مورد بالا بردن سطح کارایی بیمارستانهای تابعه و افزایش کیفیت ارائه خدمات و کاهش معلولیتها
  4. نظارت بر امور موسسات درمانی تابعه دانشگاه اعم از بیمارستانها و موسسات توانبخشی و مراکز درمانی بخش خصوصی و خیریه
  5. ایجاد ظرفیت های آموزشی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه
  6. برنامه ریزی جهت ارائه آموزش های مستمر به کارکنان در کلیه سطوح
  7. به کارگیری گاید لاین های درمانی در موسسات درمانی تابعه
  8. نظارت و ارزشیابی ضوابط استاندارد بخشها و درمانگاهها
  9. رسیدگی و نظارت مستمر بر اورژانس های بیمارستانها و مراکز آموزشی و درمانی
      توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.
دکتر مسعود ناصری پور
سرپرست دانشگاه

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر