Iran University of Medical Sciences

برگزاری جلسه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایلام

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۶ |
جلسه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایلام  به همت معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت اجتماعی  مورخ ۲۵ تیرماه ساعت ۱۱ لغایت ۱۴  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت  ؛به اطلاع می رساند " جلسه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایلام " توسط  ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری  معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و دانشگاه علوم پزشکی ایلام    ساعت ۱۱ مورخ ۲۵ تیرماه  در محل ستاد مرکزی  طبقه هفتم  برگزار شد .
گفتنی است این کارگاه با حضور دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه ، دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری دکتر موسوی معاون اجتماعی ، دکتر دکتر همتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام  ،دکتر کلوندی معاون تحقیقات و فناوری  ، و مدیران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه  علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی ایلام  آغاز به کار کرد.
 شایان ذکر است در این جلسه به مباحث مربوط به انجام فرآیند مشترک بین دو دانشگاه و استفاده از ظرفیتها و قابلیتهای دو دانشگاه  پرداخته شد.
دکتر ناصری پور بیان نمود: همکاری بین دانشگاهها اعم از مسائل آموزشی –پژ وهشی –تربیت دستیار دانشجوی پزشکی و حوزه اجتماعی با توجه به سیاست اجتماعی شدن مقوله سلامت و دارا بودن  پتانسیل های بالای دانشگاه ما ، بخصوص در مقوله آسیب های اجتماعی کمابیش آمادگی خود را در زمینه حل مشکلات اجتماع اعلام تا بتوانیم تحقیقات را  به سمت استفاده بهینه از منابع و بودجه  سوق دهیم.
پژوهشها می بایست  جهت مند بوده و در راستای  حل معضلات باشد ، همچنین حرکت  به سمت دانشگاه نسل سوم ا جزء اقدامات اصلی است .
هدف دانشگاه  برقراری ارتباط بین رشته ای و دانشگاهی در سطح شهر تهران و شهرستانها  می باشد همکاری بین گروهی از طرف دانشگاه علوم پزشکی ایران  می تواند کمک موثری در انتشار مقالات مشترک و بالا بردن رتبه پژوهشی با حفظ ذخیره منابع انجام گیرد.
 پتانسیل های موجود در حوزه معاونت اجتماعی ، پژوهشی ، و دانشکده ها از جمله دانشکده علوم رفتاری  که  مخصوصا در زمینه مشکلات و معضلات رفتاری قدم های مفیدی برداشته ، همکاری سودمندی را به صورت مشترک داشته باشیم.
با توجه به وجود آسیب های اجتماعی  دراستان ایلام و تهران می توان یک مرکز تحقیقات در این خصوص   که از نظر فضا  و بودجه کاملا مستقل بوده با استفاده از مشاورین مختلف با هدف تاکید بر رفع معضلات اجتماعی در هر دو استان باشد ،کارگشا بوده وبتوان  به اهداف بلند مدت  بپردازیم.
دکتر ملکوتی اظهار کردند: با توجه به ظرفیتها و پتانسل های دو دانشگاه پروپوزال کاربردی فراهم شود تا یک نفر نماینده از دانشگاه علوم پزشکی ایران و یک نفر نماینده  از دانشگاه علوم پزشکی ایلام با توجه به ظرفیتها و پتانسیل های موجود در هر دو دانشگاه ،در حیطه مختلف همکاری مشترک را داشته باشند  این حوزه های فعالیتی شامل:  حوادث،  انگل شناسی،   کانسر  و تروما،  میکروب،  خودکشی،  افسردگی،   اعتیاد ،   گیاهان دارویی،   ریز گردها ،    مدیریت بحران  است ودر نهایت هدف کلی از این نشست کاربردی کردن تحقیقات و پژوهشها و ارتقاء فعالیتهای مشترک دانشگاهی است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر